This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

1 jaren geleden

Dorpsquiz Heeze

Zijn jullie de afgelopen weken ook lekker thuis digitaal aan het quizzen geslagen? Super leuke avondjes en een mooie oefening om het brein actief te houden!
En hebben jullie er ook weer zo'n zin in om straks eindelijk weer samen live aan de slag te gaan?? Wij ook!!
Binnenkort openen wij de inschrijvingen weer dus warm je teamleden maar alvast op! 🤩
... Lees meerLees minder

1 jaren geleden

Dorpsquiz Heeze

Het is weer tijd om te quizzen!!! Doen jullie ook mee? Zaterdag 18 april, gewoon lekker vanuit je eigen huis! ... Lees meerLees minder

1 jaren geleden

Dorpsquiz Heeze

Onderweg naar huis zie je iemand lopen met een bezemsteel in de hand en in jouw creatieve brein gaat een lampje aan… Jouw brein begint te borrelen en te bruisen en een volgend idee is alweer geboren!
De kleuren en pixels stromen door jouw aderen, jij inspireert de wereld met jouw creaties.
Stroomt jouw brein over met goede ideeën en haal jij energie uit het bedenken van gekke vraagstukken? Giet jij deze bovendien ook nog in een prachtige vormgeving?
Geef jouw creatieve uitspattingen de ruimte en een geweldig publiek en doe mee in de Denktank van Dorpsquiz Heeze!

Ben jij of ken jij dé dtp’er/vormgever die wij zoeken?? Mail dan snel naar info@dorpsquizheeze.nl of stuur ons een bericht via Facebook messenger.
Delen = geweldig! Thanks! 💜
... Lees meerLees minder

2 jaren geleden

Dorpsquiz Heeze

Omslagfoto van Dorpsquiz Heeze ... Lees meerLees minder

2 jaren geleden

Dorpsquiz Heeze

Omslagfoto van Dorpsquiz Heeze ... Lees meerLees minder

2 jaren geleden

Dorpsquiz Heeze

En voor alle nieuwsgierigen hierbij ook de gehele uitslag! 🎉

We zijn er mee bezig om uitslag, foto's en quizboek op onze website te zetten. Dus dat volgt nog. 👍
... Lees meerLees minder

2 jaren geleden

Dorpsquiz Heeze

UITSLAG DORPSQUIZ HEEZE 2019
1. Haisjô, DOE IETS!
960 punten
500 euro voor Stichting Brabantsedag en een kaaspakket van de Kaasboer

2. De Bingoclub 2.0
922 punten
300 euro voor Stichting Hope voor Ria Odijk en een vleespakket van Slagerij Van Hooff

3. QT De Natte Zeem
894 punten
200 euro voor Stichting Wensambulance en cadeaubonnen van Groenrijk Geldrop

4. Witte'm ôk? Skôn!
881 punten
100 euro voor Bouwerij Skôn en 3 flessen bubbels van Het Vloeibaar Genot

5. Quizetwel
877 punten
50 euro voor Stichting Speciale Voetbaldagen en een schaal hapjes bij Tapperij De Zwaan

De teamleden van De Spartemals kregen de poedelprijs: Een mooi vogelvoerpakket van Dierenspeciaalzaak Peter Beelen!

Een paar grappige wetenswaardigheden: Drie vragen zijn door 55 teams goed beantwoord: 65 (homonymia), 59 (processierups) en 232 (99 Dogs & 1 Cat);Twee vragen zijn door nul teams goed beantwoord: 114 (Daltons) en 162 (ansichtkaarten);Er zijn vier teams die een plaats hoger waren geëindigd, als ze zich hadden ingeschreven bij de voor-inschrijving;Team Dadrinknienix is voor de derde keer op de 53e plaats geëindigd;Een team had geen eigen Wifi en mocht de internetkabel van de buurvrouw doortrekken speciaal voor de quizavond;Er was een stel in de kerk bij de 'trouwopdracht' die volgend jaar echt gaan trouwen.

De Dorpsquiz werd dit jaar (voor velen gelukkig) niet perse heel veel gemakkelijker bevonden maar wél veel afwisselender en leuker! Er waren veel reacties dat men blij was dat er nog genoeg pittige, gekke, goeie, bijzondere vraagstukken in zaten waar men hun tanden in konden zetten. Wel werd ervaren dat ze nu ook vaker de code konden kraken en tot oplossingen konden komen.

De extra aandacht die door de Denktank is besteed aan de lossere opdrachten, meer variatie en mogelijkheden voor iedereen werd door iedereen zeer gewaardeerd. Bij verschillende teams hadden kinderen ook echt leuke bezigheden en opdrachten te doen.

Waar we vorig jaar de feedback kregen dat de zoektochten in het dorp toch wel erg lang duurden, kregen we dit jaar de opmerking dat er helaas niet zo veel buiten opdrachten waren, volgend jaar misschien dan weer iets meer?

Al met al hele positieve geluiden over de derde Dorpsquiz Heeze. Verschillende groepen zijn hun tactieken voor volgend jaar al aan het bespreken. Dan zullen wij met de Denktank maar weer snel aan de bak gaan om voor 2020 weer een mooie quiz neer te zetten!

Wat wij ook echt mooi vinden om te horen is dat de quiz bij diverse groepen ook mensen echt bij elkaar heeft gebracht. Er zijn verscheidene groepen die samen zijn gegaan, groepen waar nieuwe mensen zijn aangesloten, mensen die elkaar nog niet kenden hebben elkaar op de quizavond ontmoet. Er zijn echt nieuwe contacten gelegd. Een van de doelstellingen van Dorpsquiz Heeze, verbinden. Ook in de de Denktank en helpende handjes komen mensen samen die elkaar niet kenden. Super fijn om te horen dat dit ook in de teams gebeurt en dat mensen dit als heel erg leuk ervaren!

Nogmaals dank aan iedereen die ons op wat voor manier dan ook geholpen heeft!

Lieve mensen, enorm bedankt voor jullie enthousiasme en deelname en tot volgend jaar!!
... Lees meerLees minder